Loading...
Bemutatkozás 2018-03-04T23:18:58+00:00

Cégünk a DUPPA KFT. 2003-ban alapítottuk és azóta sikeresen működik. Fő tevékenységünk Kanadai licenc alapján készült könnyűszerkezetes házak generál kivitelezése. Illetve passzív házak építése. Cégünk a Könnyűszerkezetes házgyártók egyesületének alapító tagja. Az elmúlt 13 évben több mint 100 házat terveztünk és készítettünk el vásárlóink nagy megelégedésére. Már elkészített, illetve egyedi igényekhez igazodó tervek alapján is el készítjük álmai házát. Mind a kanadai mind a passzív házainkra 30 év statikai garanciát vállalunk.

Cégünk rendelkezik ÉMI/NME/EMÉ minősítéssel, ETA európai műszaki engedéllyel és ISO 9001-el. Vállaljuk háza teljes generál kivitelezését a tervezéstől a bútorok beépítéséig. Üzenjen hadat a magas számláknak építtessen energia és költség hatékony házat. A már elkészült lakóingatlanainkról több képet is talál a galéria menüpont alatt.

Miért építene könnyűszerkezetes vagy passzív házat?

  • Mert energia hatékony. (Hagyományos téglaházzal szemben 60%-os energia megtakarítás)
  • Mert természetes levegő cirkulációval rendelkezik.
  • Mert kiváló minőségben, gyorsan és az ÉMI-ben lefektetett szabályok szerint készül.
  • Mert önálló energia tanúsítvánnyal rendelkezik.
  • Mert a legmodernebb, környezetbarát építő anyagokból építjük.
  • Mert 2020-tól az Európai Unióban csak a passzív ház hőszigetelési paramétereivel rendelkező épület kaphat használatbavételi engedélyt.

Ha meglévő ingatlanján bármilyen átalakítási, szigetelési, gépészeti (víz, villany, gáz, fűtés), festési, burkolási munkára van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Továbbá teljeskörű szaktanácsadássál illetve hitelügyintézéssel állunk leendő megrendelőink rendelkezésére.

Partnereink